icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 07 januari 2014

VolkerWessels Vastgoed is verhuisd

Per 6 januari 2014 is VolkerWessels Vastgoed bv verhuisd. Vanuit de zeer centraal gelegen locatie in Nieuwegein, blijven wij in beweging en spelen wij continue in op (markt)ontwikkelingen die ons vakgebied raken. De locatie langs de A12, waar tevens het Wooniversum is gevestigd, kenmerkt zich door de uitstekende bereikbaarheid voor onze klanten.

De nieuwe adresgegevens zijn als volgt:

Ringwade 4, 3439 LM Nieuwegein
Postbus 9034, 3430 RA Nieuwegein

Alle overige contactgegevens blijven ongewijzigd.

Ook in 2014 zal VolkerWessels Vastgoed grondige kennis en ervaring blijven verenigen met een nuchter verstand en een natuurlijke drijfveer tot innovatie. Het ontwerpen vanuit een directe betrokkenheid bij de consument en de lokale omgeving is voor ons vanzelfsprekend. Daarbij is ook een vooruitziende blik en brede expertise op het gebied van duurzaamheid en grondstoffenbeheer onontbeerlijk.

Wij zien het dan ook als onze opdracht om duurzame bouwconcepten te ontwikkelen, of in te zetten, die gemaakt zijn voor de toekomst. Energienota-nul en VolkerWessels PlusWonen zijn daar een voorbeeld van.