icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Zorgconcepten

VolkerWessels Vastgoed is ook actief op de zorgmarkt. Via onze dochteronderneming ZorgID ontwikkelen wij diverse zorgconcepten.

ZorgID

In de afgelopen jaren heeft dit geresulteerd in toonaangevende projecten. Ontwikkelingen in de markt en demografie vragen om innovatieve woon- en zorgconcepten. ZorgID is een deskundige bruggenbouwer in de zorg- en welzijnssector. Als intermediair werkt ZorgID voor gemeenten, zorginstellingen, woningcorporaties en projectontwikkelaars. In samenwerking worden concepten voor verschillende doelgroepen en uiteenlopende zorgvragen ontwikkeld. Passend bij de wensen en behoeften van de gebruikers.

ZorgID ondersteunt bij het ontwerpen en realiseren van projecten op het gebied van:

  • wonen en zorg;
  • omgekeerde integratie;
  • gezondheidscentra;
  • ziekenhuizen.

Door een ruime vastgoedexpertise, gedegen marktkennis en brede relaties in de zorgbranche weet ZorgID waar de belangen liggen. Een professionele en enthousiaste houding motiveert alle partijen en partners om te komen tot vernieuwende en duurzame oplossingen.

Wilt u meer weten over ZorgID of bent u benieuwd welke projecten al gerealiseerd zijn?
Kijk dan op de website voor meer informatie.