icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Een VolkerWessels onderneming

Van een nieuwe energienotanul woning in één dag tot de aanleg van slimme wegen; VolkerWessels heeft alles in huis om een stuk grond om te toveren tot een volledig functionerende stad.

VolkerWessels is een toonaangevend en zeer veelzijdig concern dat bouwt aan een betere levenskwaliteit. We zijn trots dat wij hier als VolkerWessels Vastgoed deel van mogen uitmaken. Het bouwconcern heeft meer dan 120 lokaal gewortelde ondernemingen en zo'n 17.000 medewerkers.

VolkerWessels zorgt ervoor dat ondernemingen zich kunnen ontwikkelen tot leiders in hun eigen markt, gesteund door een sterke governance en gedeelde kennis en expertise. Ze is voornamelijk actief in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Duitsland. VolkerWessels speelt een sleutelrol in de samenleving met projecten en diensten die duurzaam bijdragen aan de leefomgeving. Zo wordt er gebouwd aan wonen, werken en mobiliteit.

Als werkmaatschappij binnen VolkerWessels zijn wij onderdeel van een sterk netwerk dat uitgebreide kennis en kunde in alle bouwdisciplines bundelt, samenwerking bij multidisciplinaire en integrale projecten mogelijk maakt en kan bouwen op een solide financiële positie.