icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

MVO

VolkerWessels Vastgoed wil op een verantwoorde manier bijdragen aan de natuurlijke ontwikkeling van de samenleving en daarbij focussen we op vier thema's.

Maatschappelijke betrokkenheid

VolkerWessels Vastgoed dient de belangen van de (lokale) gemeenschap. Om waarde te kunnen toevoegen zoeken we actief verbinding met de omgeving waarin we opereren: met mensen en maatschappelijke organisaties. We investeren in infrastructuur en programma’s gericht op het verbeteren van de lokale samenleving. En bij de uitvoer van projecten werken we waar mogelijk met mensen, diensten, goederen en materieel uit de regio.

Innovatie

Onze specialisten weten met vernieuwende concepten vooruitziend in te spelen op ontwikkelingen in de maatschappij. Door te sturen op innovatie streven we ernaar onze standaard voortdurend te verhogen. Lees op deze pagina meer over onze duurzame bouwconcepten PlusWonen en MorgenWonen. We zetten ons maximaal in om onze concepten door te ontwikkelen en continue te verbeteren.

Integriteit

Opdrachtgevers en belanghebbenden treffen in VolkerWessels Vastgoed een betrouwbare en solide partner. Integer optreden is voor ons een voorwaarde voor succesvolle zakelijke interactie. De normen die regulerend zijn in onze bedrijfsvoering, zijn vastgelegd in gedragscodes waaraan alle medewerkers zijn gebonden. Meer hierover leest u op deze pagina.

Milieu

Het terugdringen van CO2-uitstoot is een belangrijke pijler van ons duurzaamheidsbeleid. We nemen onze verantwoordelijkheid voor toekomstige generaties door steeds energiezuiniger te bouwen. Onze woonconcepten zijn een concrete invulling van deze ambitie en we zijn dagelijks bezig om deze te blijven verbeteren.