icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Integriteit

Opdrachtgevers en belanghebbenden treffen in VolkerWessels Vastgoed een betrouwbare en solide partner. Binnen VolkerWessels Vastgoed zijn integriteit en oprechte samenwerking compromisloos.

Gedragscode

De normen die regulerend zijn in onze bedrijfsvoering, zijn vastgelegd in gedragscodes waaraan alle medewerkers zijn gebonden. De gedragscode geldt voor alle werkmaatschappijen van VolkerWessels. Elke medewerker is aanspreekbaar op het gedrag dat in deze code is vastgelegd, ongeacht locatie of aard van de werkzaamheden. Om bewustwording en transparantie rondom het integriteitsbeleid nog te vergroten nemen we verschillende maatregelen. Zo werken we met serious gaming, zodat we integriteit beter bespreekbaar maken.

'Integer optreden is voor ons een voorwaarde voor succesvolle zakelijke interactie'

NEPROM

Ondernemingen die lid willen zijn van de NEPROM, moeten van aantoonbaar goed gedrag zijn. De NEPROM Gedragscode maakt duidelijk aan welke regels de leden zich moeten houden. Vanzelfsprekend onderschrijft VolkerWessels Vastgoed ook de gedragscode van de NEPROM. De kernwaarden zorgvuldigheid, integriteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid brengen onze medewerkers dagelijks in praktijk. Het lidmaatschap van de NEPROM wordt ook wel gezien als een keurmerk.