icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bewust Nieuwbouw

Bewust Nieuwbouw is een initiatief van projectontwikkelaars, beleggers, bouwers en woningcorporaties, verenigd in de NEPROM.

Bewust Nieuwbouw

Op de website en in de nieuwsbrieven van Bewust Nieuwbouw wordt actuele informatie aangeboden over de techniek van nieuwe huizen. Over bijvoorbeeld installaties, materialen en energiezuinigheid, maar ook over garanties, bouwkundige ondersteuning en keuringen, financiering en hypotheken. Verder is te lezen welke stappen iemand kan zetten in de zoektocht naar een nieuw huis. Dat wordt gedaan met praktische en feitelijke beschrijvingen, maar ook door consumenten aan het woord te laten. Hoe zoeken zij naar hun ideale nieuwbouwwoning? Welke keuzes hebben ze gemaakt? Waarom hebben ze voor nieuwbouw gekozen? Waarover zijn ze tevreden en wat had mogelijk beter gekund?

Bewust Nieuwbouw wijst op alle voordelen die nieuwbouw te bieden heeft en biedt de klant wegwijs in het gehele aankoop en bouwproces.

Meer informatie is te vinden op Bewust Nieuwbouw.