icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 07 december 2023

Verkoop Waterwijk fase 2 is een feit!

De start verkoop van de tweede fase in Waterwijk in de gemeente Lansingerland is een feit! Na het spetterende succes van fase 1, die in korte tijd vrijwel volledig uitverkocht is, start vandaag de verkoop van de tweede fase. Fase 2 bestaat uit 26 grondgebonden woningen, waarvan 17 rijwoningen, 6 twee-onder-één kapwoningen en 3 vrijstaande woningen.

Spetterend wonen aan en met het water

Waterwijk is een gebiedsontwikkeling met in totaal ruim 500 woningen. Het project wordt ontwikkeld door Ontwikkelcombinatie Wilderszijde (OCW), een combinatie van VolkerWessels Vastgoed en Van Omme & de Groot. Afgelopen zomer is de verkoop van de eerste 54 grondgebonden woningen gestart. Nu is het tijd om een vervolg te geven aan het spetterende succes van fase 1 door te starten met de verkoop van fase 2.

Waterwijk fase 2

Waterwijk fase 2 kenmerkt zich door de uitmuntende ligging aan het water en het groen. Openbare recreatieplekken en verschillende ontmoetingsplekken voor de buurt stimuleren het buitenleven. Naast rijwoningen is er in deze fase ook plaats voor grotere woningen die met de achtertuin gelegen zijn aan het water. Door de vlonders in de tuin kun je optimaal genieten van het waterrijke karakter van de wijk.

Er is in deze fase gewerkt met een drietal gerenommeerde architectenbureaus: KuiperCompagnons, 4D Architecten en Steenhuis Bukman Architecten. Door de verschillende architectonische invalshoeken, is elk blok uniek zonder het grotere geheel uit het oog te verliezen. Dit resulteert in een zeer gevarieerd gevelbeeld met een uitmuntend oog voor details. Bijvoorbeeld de houten gevelelementen die refereren aan het duurzame karakter van de woningen. Vanzelfsprekend worden de woningen zeer energiezuinig uitgevoerd, voorzien van onder andere zonnepanelen en hoogwaardige isolatie.

Realisatie

De realisatie van de woningen is in handen van Kroon & de Koning en Van Omme & De Groot. Kroon & de Koning is net als VolkerWessels Vastgoed onderdeel van VolkerWessels. Meer bekijken van dit mooie project? Kijk dan op www.spetterendwoneninwaterwijk.nl.