icon-arrow-right
HomeNieuws Start verkoop nieuwe fase in Kreken van Nibbeland

Start verkoop nieuwe fase in Kreken van Nibbeland

Actueel | In de media

Op zaterdag 16 april start de verkoop van de laatste fase van dertig woningen in het nieuwbouwproject Kreken van Nibbeland in Zuidland. Van 11.00 tot 15.00 uur zijn belangstellenden van harte welkom op de Woonmarkt Nissewaard in Theater de Stoep in Spijkenisse.

1kreken

In deze laatste fase worden tien rijwoningen, achttien twee-onder-één-kapwoningen en twee vrijstaande huizen gerealiseerd. De rijwoningen zijn speels verdeeld over twee blokjes van drie en één blokje van vier. Deze nieuwe blikvangers worden aangeboden in een zeer aantrekkelijk prijssegment, waardoor zij uitstekend geschikt zijn voor jonge gezinnen en jonge stellen. De grotere twee-onder-één-kapwoningen en de vrijstaande woningen zijn een bekroning op een wooncarrière en bieden dan ook een zee aan ruimte.

De rijwoningen zijn te koop vanaf € 214.500,- v.o.n., de twee-onder-één-kapwoningen vanaf
€ 305.000,- v.o.n. en de vrijstaande woningen worden aangeboden voor € 402.500,- v.o.n. Alle woningen zijn luxe afgewerkt en hebben onder andere standaard openslaande tuindeuren, vloerverwarming en modern sanitair.

Plan Kreken van Nibbeland

Typerend voor het project in Zuidland is de grote variatie in woningen, mooie waterpartijen in de wijk en de ruimte voor groen en speelplekken. Inmiddels zijn er al diverse woningen gerealiseerd, variërend van rijwoningen, twee onder één kapwoningen en vrijstaande woningen tot mooie en grote appartementen. De architect heeft door het ontwerp alle woningen stijlvol met elkaar verbonden. Dat geldt ook voor de nieuwe woningen die op 16 april in verkoop gaan.

 

Een deel van de woningen wordt gerealiseerd tegenover het archeologische (speel-)park, waaraan een mooie groene invulling gegeven is. Zeer geschikt voor kinderen of een avondwandeling. Een ander deel van de woningen wordt gerealiseerd aan de kade langs het water. De woningen aan de Melkweg hebben vrij uitzicht op de sportvelden en de nabijgelegen Haasdijk met polderzicht.

 

Verkoopinformatie

Op de website www.krekenvannibbeland-bernisse.nl staat actuele informatie en een verdere toelichting op het woningaanbod. De verkoop is in handen van Thekla van der Weerd (VolkerWessels Vastgoed) en Kompas Makelaardij in Spijkenisse.

 

 

+