icon-arrow-right
HomeNieuws Start verkoop Kop in de Wind Amsterdam

Start verkoop Kop in de Wind Amsterdam

Actueel

Gooi je kop in de wind en kies voor betaalbaar Amsterdams wonen

 

VolkerWessels Vastgoed start zaterdag 31 mei a.s. met de verkoop van Kop in de Wind op Zeeburgereiland in Amsterdam. Belangstellenden zijn van 11.00 tot 14.00 uur van harte welkom bij de makelaar, Kuijs Reinder Kakes, op de Valkenburgerstraat 67 a/b in Amsterdam.

Amsterdam Kop in de wind voor

Opvallend gebouw

Kop in de Wind is een kleinschalig appartementengebouw met vijf woonlagen en 27 appartementen. Het gebouw valt op door zijn transparante look en stoere uitkragende balkons. In het gebouw is een lift aanwezig en op de begane grond bevinden zich de bergingen en parkeergelegenheid. De parkeerplaatsen zijn bestemd voor verkoop aan de bewoners. Ieder appartement heeft een buitenruimte in de vorm van een balkon of een terras.

Leef vrij

De gevelvullende raampartijen garanderen een unieke woonbeleving en bieden maximale indelingsvrijheid. En dat is belangrijk, want zo bepalen de toekomstige bewoners in grote mate zelf hoe ze willen wonen. De appartementen zijn circa 10 meter diep en circa 8 meter breed. De prijzen van de appartementen liggen tussen de €164.500 tot €179.500 v.o.n. op basis van erfpachtcanon (jaarlijks).

Locatie

Kop in de Wind ligt op Zeeburgereiland, binnen de ring van Amsterdam, precies tussen het centrum van Amsterdam en IJburg. Met de fiets of de tram zijn deze centra zeer goed bereikbaar. De tram stopt bijna voor de deur en ook de ring A10 is snel bereikbaar.

Amsterdam Kop in de wind achter

Toekomstbeeld

De plannen voor Zeeburgereiland beloven nogal wat. Hier wordt het leuk. Voor de silo’s worden passende bestemmingen bedacht, bijvoorbeeld een klim- en avonturencentrum en/of restaurants. In het hart van de wijk komen sportvelden en daaromheen worden woningen gerealiseerd. Het Amsterdamse eiland is volop in ontwikkeling. Straks heeft Zeeburgereiland zijn eigen voorzieningen en hotspots. Tot die tijd zijn deze te vinden op IJburg, in Noord en het centrum van Amsterdam. Water, strand en groen. Ook hiervan kun je eindeloos genieten, en dat binnen de ring van Amsterdam.

Informatie

Verkoopbrochures zijn beschikbaar bij makelaar Kuijs Reinder Kakes. Telefoon: 020-6265361 Zie ook www.kopindewindamsterdam.nl

+