icon-arrow-right
HomeNieuws Start verkoop fase 1 Park Harga Schiedam

Start verkoop fase 1 Park Harga Schiedam

Actueel | In de media

Bouw van 156 woningen

 

Op Tweede Paasdag, maandag 28 maart, start VolkerWessels Vastgoed met de verkoop van woningen in Park Harga. In deze eerste fase zijn 16 Hofwoningen en 8 Singelwoningen te koop.

 

Park1

Op de locatie waar voorheen handbalvereniging Ventura gevestigd was, ontwikkelt VolkerWessels Vastgoed 156 woningen onder de projectnaam “Park Harga”. Park Harga wordt een energiezuinige woonwijk met betaalbare woningen in een groene omgeving, goed bereikbaar en met alle voorzieningen in de buurt. Park Harga is een verrijking voor het palet aan woonmilieus in Schiedam.

 

De woningen zijn ontworpen door Groosman Architecten uit Rotterdam. De Singelwoningen worden gerealiseerd aan de statige singel waar ook mooie bomen worden terug geplant. Deze royale woningen liggen iets hoger waardoor het statige karakter wordt onderstreept. De Hofwoningen liggen zeer aangenaam aan een vriendelijk woonhof waar de auto’s te gast zijn. Kinderen kunnen hier vrij spelen op natuurlijke speelelementen.

Standaard energieneutraal

Alle woningen zijn standaard energieneutraal. Zonnepanelen en een warmtepomp wekken voldoende energie op voor het verwarmen en ventileren van de woning en voor het leveren van warm water.

Veel interesse

Er is veel interesse voor het wonen in Park Harga. Inmiddels hebben meer dan 700 geïnteresseerden zich aangemeld via de projectwebsite ParkHarga.nl.

 

Op Tweede Paasdag zijn geïnteresseerden voor een eengezinswoning tussen 14.00 en 16.00 uur welkom in Novotel Schiedam waar de start van de verkoop plaatsvindt. Belangstellenden kunnen zich tot 13 april inschrijven voor een woning. De start bouw staat gepland in januari 2017.

 

Meer informatie over Park Harga is te vinden op parkharga.nl.

+