icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 30 januari 2015

Start verkoop eerste woningen Westergouwe Gouda

In het Huis van de Stad (Gouda) is het startsein gegeven voor de verkoop van de eerste woningen in Westergouwe. Westergouwe, gelegen in het zuidwesten van Gouda, wordt ontwikkeld door VolkerWessels Vastgoed en Heijmans Vastgoed. Het gaat om 16 riante, betaalbare eengezinswoningen met vrij uitzicht op het water.

Geïnteresseerden kunnen kiezen uit tien tussenwoningen vanaf € 207.500 VON en vier hoekwoningen met garage vanaf € 254.500 VON met een woonoppervlak van 128m2. Ook zijn er twee hoekwoningen met drie woonlagen te koop vanaf € 249.500 VON. Deze woningen hebben een oppervlakte van 147m2.

 

Westergouwe kenmerkt zich door de rijke aanwezigheid van water en groen. In totaal worden er, in verschillende fases, circa 4.000 woningen gerealiseerd. Reeds vanaf de eerste fase, in deelgebied De Tuinen, zijn ook enkele voorzieningen aanwezig. Het gaat dan onder andere om een school, een supermarkt en speelpleinen. Het plan Westergouwe bestaat in totaal uit vijf deelgebieden.

 

Voor meer informatie over het plan en de woningen: www.gouwestekwonen.nl