icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 30 april 2014

Start verkoop 3Bloem: 20 energiezuinige koopwoningen Bloemenbuurt Doetinchem

Op zaterdag 10 mei 2014 start de verkoop van 20 energiezuinige woningen gelegen langs de groene rand in de Bloemenbuurt in Doetinchem. Prachtige woningen op grote kavels, die zeer betaalbaar zijn. Tijdens de open dag van 3Bloem op 10 mei a.s. kunt u tussen 11.00 en 13.00 uur aan de Ranonkelstraat in Doetinchem, kennismaken met dit mooie project en alles horen over het Energienota-nul-concept. De ontwikkelende partijen VolkerWessels Vastgoed en Veluwezoom Verkerk, beiden VolkerWessels-ondernemingen, garanderen dat dit jaar nog de bouw van start zal gaan.

Energienota-nul

Naast 12 rij- en hoekwoningen komen er ook 2 vrijstaande woningen en 6 twee-onder-één-kapwoningen in het plan met een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. De woningen zijn gesitueerd aan de rand van de wijk Bloemenbuurt, grenzend aan natuurgebied Wrange en een groot speelveld. De woningen worden ontwikkeld op basis van het slimme, flexibele en betaalbare concept van VolkerWessels; Pluswonen en een aantal woningen wordt standaard gebouwd, volgens het Energienota-nul principe. Energienota-nul wordt de nieuwe standaard in de bouwwereld: woningen waarvan de energielasten nul kunnen zijn. Het doel is tweeledig, minimale woonlasten voor bewoners en reductie van de CO2-uitstoot tijdens het gebruik van de woning. Alle woningen (ook de vrijstaande) in 3Bloem kunnen optioneel worden gebouwd als Energienota-nul woning.

Wooniversum

Het Wooniversum van VolkerWessels wordt ingezet voor een 3D-beleving van de woning voordat deze wordt opgeleverd. De toekomstige bewoners kunnen hier hun woning virtueel in 3D samenstellen tot hun droomwoning.

Gezamenlijke ontwikkeling Veluwezoom Verkerk en VolkerWessels Vastgoed

Project 3Bloem is een ontwikkeling van Veluwezoom Verkerk en VolkerWessels Vastgoed. Deze combinatie heeft de aanbesteding gewonnen, die begin dit jaar werd uitgeschreven door Sité Woondiensten, eigenaar van de gronden.

 

Meer informatie over 3Bloem is te vinden op http://www.3bloem.nl/, bij ten Hag makelaarsgroep via 0314-332491 of bij REBO ERA Makelaars via 0314-369292.