icon-arrow-right
HomeNieuws Oplevering fase twee Poortwijk3 in Oud-Beijerland

Oplevering fase twee Poortwijk3 in Oud-Beijerland

Actueel

De eerste woningen in de tweede fase (34 woningen) van het project Poortwijk3 in Oud-Beijerland zijn opgeleverd.

Poortwijk3 oplevering fase 2

Alle 16 koopwoningen in deze fase worden uiterlijk 17 april opgeleverd. Poortwijk3, een ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed, is onderdeel van de nieuwbouwwijk Poortwijk III. De woningen van Poortwijk3 worden gerealiseerd door aannemingsbedrijf Kroon & de Koning, ook onderdeel van VolkerWessels. Het gevarieerde plan wordt in minder dan een half jaar tijd voltooid. 18 woningen in deze fase zijn bestemd voor woningcorporatie HW Wonen. Deze worden begin mei opgeleverd en overgedragen.

 

Alle woningen zijn, net als in de eerste fase, ontworpen door Klunder Architecten uit Rotterdam. De architectuur benadrukt het individuele karakter. Door toepassing van verschillende kapvormen, steenkleuren en gevelindelingen is iedere woning verschillend. Alle woningen waren reeds bij de start van de bouw verkocht.

Poortwijk III

Eerder werden in de nieuwbouwwijk Poortwijk III het wijkwinkelcentrum Agrimarkt, 22 woningen aan de Muzieklaan, de multifunctionele school en 18 huur- en 13 koopwoningen opgeleverd.

VolkerWessels Vastgoed ontwikkelt in Poortwijk3 in totaal circa 114 koop- en huurwoningen. Dit gebeurt mede op basis van de woonwensen van de toekomstige bewoners.

Meer informatie over het project Poortwijk3 of het direct beschikbare woningaanbod: www.poortwijk3.nl

+