icon-arrow-right
HomeNieuws Nieuwe woningen De Eilanden van Sion Rijswijk in verkoop

Nieuwe woningen De Eilanden van Sion Rijswijk in verkoop

Actueel | In de media

De tweede fase van eiland De Waterlelie gaat op 4 juni in de verkoop. Het gaat om 9 rijwoningen. Naar verwachting gaan de 12 twee-onder-een-kapwoningen deze zomer in de verkoop. De woningen zijn onderdeel van het project De Eilanden van Sion in Rijswijk. De ontwikkeling is in handen van de Ontwikkelingscombinatie Harnaschpolder, bestaande uit VolkerWessels Vastgoed en AM.

2 sion fase 2

Het project De Eilanden van Sion wordt gerealiseerd in RijswijkBuiten, een duurzame en energiezuinige wijk. De woningen hebben geïntegreerde zonnecellen in het dak, deze zorgen voor een milieuvriendelijke opwekking van de elektriciteit. Ook beschikken de woningen over een warmtepomp én balansventilatie.

 

RijswijkBuiten heeft alle voordelen van een stad. In de directe omgeving liggen Delft, Den Haag en Rotterdam.

 

De rijwoningen, type Gentiaan, kennen vele verschijningsvormen. Een hoge plint van steen of onderhoudsvrije gevelbeplating, een dwarskap of langskap. De twee-onder-een-kapwoningen, type Lotus, vormen de talrijke parels op het eiland. De woningen hebben drie slaapkamers en een vrij indeelbare zolder. Alle tuinen zijn voorzien van een vlonder aan het vaarwater. De rijwoningen hebben een verkooprijs vanaf € 307.000,- (v.o.n).

Voor meer informatie over de woningen kunt u contact opnemen met Van Silfhout Wereldmakelaars 015-212 52 88, nieuwbouw@vansilfhout.nl, Olsthoorn Makelaars 070-3084656, nieuwbouw@olsthoornmakelaars.nl. Of bezoek de projectwebsite www.eilandenvansion.nl

 

+