icon-arrow-right
HomeNieuws Koopovereenkomst Alphense Zoom ondertekend

Koopovereenkomst Alphense Zoom ondertekend

Actueel

Wethouder Gerard van As van de gemeente Alphen aan den Rijn en Marcel Schipper, directeur VolkerWessels Vastgoed, hebben hun handtekening gezet onder de koopovereenkomst van de ‘Alphense Zoom’. Het gaat daarbij om de ontwikkeling en realisatie van 30 twee-onder-een-kapwoningen.

Planetensingel ondertekening

De ’Alphense Zoom’ ligt aan de Planetensingel in de wijk Nieuwe Sloot te Alphen aan den Rijn. Deze ruime en luxe woningen liggen allemaal aan het water. Het luxe wonen wordt niet alleen ervaren door de locatie, maar ook door de ruimte, afwerking van de woning en de individuele mogelijkheden die de Alphense Zoom biedt. Zo zijn er talloze keuzemogelijkheden voor uitbreiding of aanpassing: een extra verdieping, dakkapel of uitbreiding van de begane grond, een garage of een grotere woonkamer met extra uitzicht over het water. Kopers kunnen kiezen uit vier verschillende kleuren gevelsteen. Met de woningconfigurator en persoonlijke gesprekken wordt het mogelijk een volledig eigen woning op maat te maken.

 

De verkoop en de uitvoering vinden in verschillende fases plaats. De eerste fase, die bestaat uit 6 twee-onder-een-kapwoningen, is op 7 februari dit jaar in verkoop gegaan. De belangstelling hiervoor is groot.

 

Voor meer informatie over het plan, de woningen of verkoop: Koppes Makelaardij 0172-434561, nieuwbouw@koppesmakelaardij.nl en de projectwebsite www.wonenaandezoom.nl.

Planetensingel koopovk
+