icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 19 januari 2024

Hoogste punt 54 appartementen Westergouwe is bereikt!

Met het bereiken van het hoogste punt van een appartementengebouw in Westergouwe, is 2024 goed begonnen. Het hoogste punt is gezamenlijk met betrokken partijen traditioneel gevierd door het hijsen van de vlaggen. Een nieuwe mijlpaal binnen een voorspoedige ontwikkeling, waar Credit Linked Beheer de appartementen afneemt voor het Duurzaamwoningen- en Ecowoningen Fonds.

Gouds Wonen in Westergouwe

Het hoogstaande ontwerp van Kokon Architectuur is een verwijzing naar oude Goudse pakhuizen in een hedendaags jasje. De verscheidenheid in kleurcombinaties van de gevels, tezamen met de uitkragende balkons op een herkenbare plek in Westergouwe, maakt dit gebouw passend binnen de totale ontwikkeling.

”Samen met Credit Linked Beheer hebben we er bewust voor gekozen om de lat voor duurzaamheid voor dit project hoger te leggen dan de gangbare norm. Deze inspanningen hebben geresulteerd in een uiterst duurzaam BENG2=0 gebouw. Daarmee is dit een kwalitatieve toevoeging aan de groene en inclusieve leefomgeving van Westergouwe, voor huidige én toekomstige generaties.”
Marcel Schipper, VolkerWessels

Samenwerking

VOF Westergouwe (een samenwerking tussen VolkerWessels Vastgoed en Heijmans Vastgoed) en Credit Linked Beheer zijn begin 2023 tot overeenstemming gekomen voor de afname en realisatie van de 54 appartementen. Deze worden eind 2024 als middenhuur appartementen op de markt gebracht. Op deze manier wordt er voldaan aan een alsmaar groeiende marktvraag. In combinatie met de verschillende koopwoningen rondom het appartementengebouw, groeit ook dit deel van Westergouwe tot een zeer divers en leefbaar gebied om te wonen. Nu het hoogste punt is bereikt, is de volgende mijlpaal de oplevering van het appartementengebouw, naar verwachting eind 2024.

Realisatie

De realisatie van de  appartementen is in handen van  Boele & van Eesteren, net als VolkerWessels Vastgoed onderdeel van VolkerWessels.

Bekijk projectwebsite