icon-arrow-right
HomeNieuws Grote belangstelling voor wonen op Sterrenberg

Grote belangstelling voor wonen op Sterrenberg

Actueel | In de media

Op zaterdag 8 februari jl. zijn onder grote belangstelling de energienota-nul woningen op Sterrenberg gepresenteerd aan het grote publiek. Wethouder Jacqueline Verbeek van ‘wonen en bouwen met behoud van groen' gaf samen met Marcel Schipper, directeur VolkerWessels Vastgoed, het feestelijke startsein.

Vorige fase binnen 3 maanden verkocht

De bezoekers aan de open dag maakten een rondwandeling door het groene gebied. In deelgebied Bosranden konden drie modelwoningen worden bezichtigd, die zijn ingericht door onder andere de bekende interieurarchitect Piet Boon. Hier gingen vijf huizen officieel in de verkoop. Ook het succes van deelgebied De Hoven werd bevestigd met de start verkoop van zes nieuwe gezinswoningen. De vorige fase van 15 woningen was binnen drie maanden verkocht.

Uniek concept op het gebied van duurzaam bouwen

Onno Dwars, manager duurzaamheid bij VolkerWessels Vastgoed, gaf inzicht in het principe van wonen met nul op de rekening. "De woningen zijn een uniek concept op het gebied van duurzaam bouwen. De eerste woningen die op deze manier zijn gerealiseerd, staan op Sterrenberg. Het is hier mogelijk comfortabel te wonen, zonder energielasten en nagenoeg geen C02 uitstoot. Energienota-nul is de nieuwe standaard in de bouwwereld, waarmee VolkerWessels Vastgoed de eerste stappen heeft gezet.", aldus Onno.

Meer informatie op www.wonenopsterrenberg.nl

De herenhuizen in Bosranden zijn al gebouwd volgens het Energienota-nul-principe; woningen waarvan de energielasten nul kunnen zijn. De gezinswoningen in Hoven kunnen optioneel worden gebouwd als

Energienota-nul. Ga voor meer informatie over wonen op Sterrenberg naar wonenopsterrenberg.nl of neem contact op met Evert-Jan van de Haar, accountmanager VolkerWessels Vastgoed, tel. 0346 353734.

Sterrenberg 8 feb 2014
+