icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 18 juni 2014

Eerste sleutels Poortwijk3 uitgereikt

Wethouder Van Buuren van gemeente Oud-Beijerland heeft op woensdag 18 juni 2014 de eerste fase van Poortwijk3 in Oud-Beijerland officieel geopend. Bij de openingshandeling is de brede waterpartij gevuld, die rondom de nieuwe woningen is aangelegd.

VolkerWessels Vastgoed ontwikkelde in deze eerste fase 13 koopwoningen en 18 huurwoningen voor HW Wonen. De bouw van de woningen was in handen van aannemer Kroon & De Koning, ook een VolkerWessels onderneming.

Poortwijk3 eerste sleutel

De nieuwe bewoners werden verwelkomd met de symbolische uitreiking van een mega sleutel aan één van de kopers door VolkerWessels Vastgoed en aan één van de huurders door HW Wonen.

 

VolkerWessels Vastgoed ontwikkelt in Poortwijk3 in totaal 112 koop- en huurwoningen. Het ontwerp voor deze woningen komt van Klunder architecten uit Rotterdam en is ontworpen mede op basis van de woonwensen van de toekomstige bewoners.

 

Meer informatie kunt u vinden op www.poortwijk3.nl