icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 15 november 2011

De eerste bewoners van SpaarneBuiten vinden hun geluk op no. 13.

Nauwelijks een jaar na het slaan van de eerste paal bereikt fase 1 van het woningbouwproject SpaarneBuiten opnieuw een mijlpaal. Op 29 november 2011 wordt de eerste kadewoning opgeleverd.

nieuws_test2
Onder flinke belangstelling van de pers, lokale bestuurders, directie van ontwikkelaars VolkerWessels Vastgoed en KondorWessels Vastgoed verricht burgemeester Bruijn van gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude de officiële handelingen. Met het doorknippen van het lint en de overhandiging van de sleutel aan Anton van Dongen en Linda Priem stapte het paar als eerste bewoners van SpaarneBuiten over de drempel. Trots en enthousiast vertellend aan de aanwezigen over hun prachtig gelegen nieuwe huis. Een moderne ruime kadewoning met een indrukwekkend pakket voorzieningen en vrij uitzicht op 't Spaarne. De woningen in SpaarneBuiten zijn allemaal gebouwd volgens de modernste eisen op het gebied van milieu en energieverbruik. Ze dragen het Climate Ready vignet waarmee de eigenaar zich verzekerd weet van (energie)besparingen en een optimaal wooncomfort.
 
Het complete plan SpaarneBuiten tekent zich af. De verwachtingen worden overtroffen; het aanzien van de nieuwe wijk is zo aantrekkelijk dat ook voor de tweede fase het aantal geïnteresseerden groot is. De voortgang van de bouw van het tweede deelgebied stuit echter op enige vertraging. Binnenkort vinden overleggen plaats om met eventuele aanpassingen o.m. in de infrastructuur de verkoop snel van start te laten gaan.