icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 08 juli 2015

Bouw derde fase Poortwijk3 in Oud-Beijerland gestart

Op dinsdag 7 juli verrichtte wethouder Johan van Buuren samen met een aantal kopers de feestelijke start voor het begin van de bouw van de derde fase van het plan Poortwijk3 in Oud-Beijerland. Het project is een ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed. Hiermee is de bouw van 27 woningen formeel gestart. Net als in de tweede fase, die dit voorjaar is opgeleverd, spreekt de gevarieerde en ruim opgezette wijk veel mensen aan.

Poorwijk3

De derde fase van Poortwijk3 bestaat in totaal uit 27 koopwoningen en kent een gevarieerd aanbod van rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Net als in de eerste fase zijn alle woningen ontworpen door Klunder Architecten uit Rotterdam. De bouw is in handen van aannemersbedrijf Kroon & De Koning, onderdeel van VolkerWessels.

 

Wethouder Johan van Buuren toonde zich verheugd over de wijze waarop door VolkerWessels Vastgoed ruimte geboden wordt voor de woonwensen van de toekomstige bewoners. “Het is bijzonder om te zien hoe specifieke woonwensen zijn meegenomen in het ontwerp van deze prachtige woningen en dit resulteert in een gevarieerde wijk.” Marcel Schipper, directeur van VolkerWessels Vastgoed, is blij te merken dat het gevarieerde plan goed in de smaak valt bij de inwoners van Oud-Beijerland. “Het succes van de derde fase is voor ons aanleiding om nog dit jaar een vierde fase in verkoop te brengen.”

Poortwijk III

Eerder werden in de nieuwbouwwijk Poortwijk III al het wijkwinkelcentrum Agrimarkt, 22 woningen aan de Muzieklaan, een multifunctionele school en 36 huur- en 29 koopwoningen opgeleverd.
VolkerWessels Vastgoed ontwikkelt in Poortwijk3 in totaal ca.114 koop- en huurwoningen. Dit is mede gebeurd op basis van de woonwensen van de toekomstige bewoners.

Voor meer informatie over het project Poortwijk3 of de laatste nog beschikbare woningen in fase 3 kijk op www.poortwijk3.nl