icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 22 januari 2016

Bouw ‘Alphense Zoom’ van start

Toekomstige bewoners hebben samen met wethouder Van As van de gemeente Alphen aan den Rijn het feestelijke startsein gegeven voor de bouw van de Alphense Zoom (Alphen aan den Rijn). Dat gebeurde met het slaan van een heipaal door wethouder Van As waar bewoners een persoonlijke boodschap op hebben geschreven.  

Alphen

De Alphense Zoom bestaat uit dertig twee-onder-een-kapwoningen aan het water. Deze woningen zijn inmiddels allemaal verkocht. De woningen liggen aan de Planetensingel, in de wijk Nieuwe Sloot.

 

Nieuwe Sloot heeft een ruime opzet en ligt in een waterrijke en groene omgeving. Het luxe wonen wordt niet alleen ervaren door de locatie, maar ook door de ruimte, de afwerking en de individuele mogelijkheden die de Alphense Zoom biedt.

 

Er zijn talloze keuzemogelijkheden voor uitbreiding of aanpassing: een extra verdieping, dakkapel een garage of juist een grotere woonkamer met uitzicht over het water. De kopers konden ook kiezen uit vier verschillende kleuren van de gevelsteen. Met de woningconfigurator en een persoonlijk gesprek creëerden ze hun eigen woning.

 

Alphense Zoom is een ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed.De bouw van deze woningen wordt uitgevoerd door Boele & van Eesteren, beiden VolkerWessels-ondernemingen.

 

Op de website www.wonenaandezoom.nl is meer informatie te vinden over dit project.