icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 07 mei 2013

12 Eengezinswoningen in project 'Stationssingel 1E Klas wonen' opgeleverd

Eind april 2013 zijn de eengezinswoningen aan de Acacialaan en de Lindenlaan in het centrum van Veenendaal opgeleverd. De woningen zijn ontwikkeld door VolkerWessels Vastgoed bv en Koningsveen Projectontwikkeling.

Veenendaal Stationssingel

Climate Ready

Deze fase omvat 4 hoek- en 8 rijwoningen. Alle woningen zijn door bouwmaatschappij Ufkes Apeldoorn gebouwd volgens het VolkerWessels Climate Ready concept. De woningen zijn daarmee energiezuiniger dan de wet vereist.

 

Er is veel aandacht besteed aan de woningplattegronden. De woningen zijn ruim, licht en voorzien van de gemakken van deze tijd. Samen met de klassieke architectuur van de gevel, vormen de woningen een prachtig plaatje. Parkeren is geregeld op het binnenterrein, zodat de wijk het groene karakter behoudt. Dit alles zorgt voor een stedelijke woonomgeving met veel ruimte en groen.

 

Er zijn nog 2 woningen te koop vanaf € 247.000,- v.o.n.

http://www.stationssingel.nl/