icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Climate Ready

Deze tijd vraagt om verantwoorde keuzes op het gebied van energie, milieu en duurzaamheid. Bewuste keuzes zijn nodig voor de toekomst van onze planeet. Met Climate Ready heeft bewust wonen nog meer voordelen: u betrekt een comfortabele woning met een aangenaam en gezond leefklimaat in zomer en winter; u bespaart energie, verlaagt uw energiekosten en verhoogt de toekomstige waarde van uw woning.

climate_ready

Climate Ready, ontwikkeld door VolkerWessels Vastgoed in samenwerking met een van haar zusterbedrijven, staat voor een energiezuinige woning. Deze is standaard uitgerust met comfortverhogende en energiebesparende installaties en materialen:

 

  • hoogwaardige isolatie door een thermische schil
  • dubbelglas van HR++ kwaliteit
  • een zelfregulerend ventilatiesysteem
  • vloerverwarming
  • een zuinige HR-ketel
  • verantwoord hout met FSC-keurmerk

 

Deze standaardvoorzieningen maken de woning al 10% energiezuiniger dan de wettelijke norm voorschrijft.

Climate Ready biedt kopers of bewoners bovendien een keuzepakket met extra besparende opties (zoals een warmtepomp, zonnepanelen of een douchewarmtewisselaar). Hiermee worden het energieverbruik en de CO2-uitstoot nog verder verminderd. Het is zelfs mogelijk een volledig energieneutrale woning te realiseren.

Raadpleeg voor meer informatie www.climateready.nl.