HomeWelzijn

Welzijn

Zorg voor mens, maatschappij en milieu is onze verantwoordelijkheid. In onze conceptontwikkeling is veel aandacht voor differentiatie, levensloopbestendigheid, openbare ruimte en het geven van ruimte aan mens en dier.

welzijn

Energieconcepten

Welzijn is het ultieme doel. Daarbij onderscheiden we drie instrumenten die de basis vormen:

-          Het vastgoed in de ruimtelijke context;

-          Energie;

-          Grondstoffen.

 

De diverse energieconcepten zorgen dat we zorgvuldig omgaan met het milieu. Zorgvuldig omgaan met grondstoffen zien wij, na het energie vraagstuk, als de volgende uitdaging waar wij dagelijks gedreven aan werken.

Welzijn centraal

Welzijn staat ook centraal tijdens de realisatie van onze projecten. We werken conform WAVE (Wees Alert Veilheid Eerst), werken alleen met FSC hout en hebben er met elkaar voor gezorgd dat VolkerWessels Bouw en Vastgoedontwikkeling (waar VolkerWessels Vastgoed onderdeel van is ) trede 4 op de C02 prestatieladder heeft behaald. Ook zorgen wij voor onze medewerkers door ze een prettige werkomgeving te bieden waar kansen zijn om ieders talenten en ambities te ontplooien.

ZorgID

VolkerWessels Vastgoed dochter ZorgID ontwikkelt zorgvastgoedconcepten. ZorgID en VolkerWessels Vastgoed werken samen en combineren diepgaande kennis van de zorg met de jarenlange ervaring in vastgoed. U kunt rekenen op een integrale benadering van ontwerp, bouw, onderhoud en zorg.

www.zorgid.eu

Projecten

Alle projecten
+