icon-arrow-right
HomeProjecten Scheveningen, De Havenmeester

Scheveningen, De Havenmeester

De Havenmeester; aandacht voor ruimte en kwaliteit

 

In de 2e Haven van Scheveningen wordt De Havenmeester gerealiseerd, een project met in totaal 85 appartementen waarvan 38 koopappartementen en 47 huurappartementen die door belegger Altera worden afgenomen. In de plint komen 7 ruime winkel-/kantoorruimtes beschikbaar. De ruimtes hebben een gebruiksoppervlak tussen 63 en 153 m2. Er is volop aandacht is voor ruimte en kwaliteit. De appartementen zijn ruim en praktisch ingedeeld met grote raampartijen. Ieder appartement heeft zicht op de haven en vanaf de 5e verdieping is er uitzicht op zee. Ook beschikken alle appartementen over een of meerdere buitenruimten en een eigen parkeerplaats in de onderliggende parkeergarage. Op de -1 laag en een gedeelte van de begane grond worden 85 parkeerplaatsen en bergingsruimten gerealiseerd.

Karakteristieke architectuur

Het gebouw kenmerkt zich door de karakteristieke metselwerk gevels met robuuste uitkragende balkons, wat typerend is voor het havengebied. De gevels zijn verspringend, variërend in lagen van 3 tot 8 verdiepingen en de appartementen zijn zeer variabel in afmeting. Dit geeft De Havenmeester een royale, stoere uitstraling met een strakke, herkenbare vormgeving.

Samenwerking

De Havenmeester is een samenwerking van Ontwikkelingscombinatie Scheveningen Haven (een combinatie van VolkerWessels Vastgoed en rederij Henk Groen) en Schouten & de Jong projectontwikkeling. De realisatie is in handen van Boele & van Eesteren.

Het project zal medio juni 2016 opgeleverd worden.

Verkoop

Er zijn nog enkele woningen en commerciële ruimtes beschikbaar. Voor meer informatie kunt klik hier.

Feiten & cijfers

Meer weten over dit project?

Bezoek de projectwebsite »
+