icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Commercieel vastgoed

Duurzaam rendement, daarop richten we ons primair bij de ontwikkeling van commercieel vastgoed. De kantoor- en winkelmarkt is continu in beweging. Daarom is het zaak bij nieuwe productontwikkeling exploitatierisico’s te herkennen en te beperken.

Als initiatiefnemer van nieuwe projecten volgen we de ontwikkeling van de markt nauwlettend. We inventariseren de vraag om te weten waarnaar bedrijven op zoek zijn en hoe consumenten graag winkelen. Als ontwikkelaar, maar steeds vaker ook als financier en beheerder, stellen we hoge kwaliteitseisen aan projecten, partners en medewerkers. We streven ernaar de levenscyclus van onze producten te optimaliseren en daarmee het rendement voor alle partijen te verhogen.

VolkerWessels Vastgoed is lid van de Dutch Green Building Council: een onafhankelijke non-profit organisatie die streeft naar blijvende verduurzaming van de bebouwde omgeving in Nederland. Door het ontwikkelen van keurmerken en meetinstrumenten ontstaat inzicht in de performance van gebouwen op het gebied van comfort en energie-efficiëntie. Als ontwikkelaar committeren we ons aan deze performance door het afgeven van garanties op de mate waarin onze producten presteren op het gebied van duurzaamheid.

 

Naar projecten