icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 13 september 2022

Woonpaviljoen Voorzorg, 59 zorgappartementen zijn klaar om bewoond te worden

Op maandag 12 september is het Woonpaviljoen Voorzorg, bestaande uit 59 appartementen, opgeleverd aan de afnemer Bouwinvest Dutch Institutional Healthcare Fund. De 59 appartementen uit Woonpaviljoen Voorzorg zijn zelfstandige huurwoningen en bestemd voor 55-plussers en/of bewoners met een zorgvraag.

Oplevering boerderijkavel WG 12092022.jpg

Met een totale bouwtijd van 15 maanden is project Woonpaviljoen Voorzorg in Westergouwe Gouda tot een succesvolle afronding gekomen en opgeleverd door VOF Westergouwe aan het Bouwinvest Dutch Institutional Healthcare Fund. VOF Westergouwe is een samenwerken tussen VolkerWessels Vastgoed en Heijmans.

Alle appartementen zijn uitgerust met een volledige keuken, badkamer en berging. Tevens zijn ze voorzien van een ruim half-uitkragend balkon, waarmee de bewoners een eigen beschutte buitenruimte krijgen. Daarnaast beschikt het gebouw over een royale sociëteitsruimte met een gemeenschappelijk terras op de begane grond. Het gebouw is volledig energieneutraal, uitgerust met 330 zonnepanelen en wordt verwarmd door een bodem warmtepomp. Het gebouw heeft maar liefst een gemiddelde GPR-duurzaamheidsscore van een 7.8. 

De realisatie van de woningen is in handen van Boele & van Eesteren, net als VolkerWessels Vastgoed een VolkerWessels onderneming.