icon-arrow-right
HomeNieuws VolkerWessels Vastgoed verkoopt 44 appartementen Sterrenberg

VolkerWessels Vastgoed verkoopt 44 appartementen Sterrenberg

Actueel | In de media

VolkerWessels Vastgoed heeft 44 appartementen in project Sterrenberg in Huis ter Heide verkocht aan Reggeborgh Vastgoed. Het betreft twee appartementengebouwen van ieder 22 appartementen voor de vrije-sector huur. De bouw van de appartementen start op korte termijn.

 

 

Beide gebouwen zijn ontworpen door DE Architecten uit Delft. Het ontwerp van het gebouw aan de Sterrenberglaan is geïnspireerd op de vele klassieke landgoederen in de directe omgeving op de Utrechtse Heuvelrug. Het gebouw ligt middenin het bos van Sterrenberg, nabij de villa bouwkavels. De driekamerappartementen zijn circa 105m2 groot en beschikken over ruim bemeten terrassen en/of balkons met uitzicht op het bos rondom. Voor de toekomstige bewoners worden parkeerplaatsen gerealiseerd in met groen omzoomde carports voorzien van sedumdaken.

 

Het gebouw aan de Zonnelaan ligt aan de entree van de buurt Bosranden, waar een gevarieerde wijk ontstaat van herenhuizen, twee-onder-één-kapwoningen en villa’s. De architectuur van Bosranden is geïnspireerd door de klassieke jaren-’30 stijl met royale dakoverstekken, luifels, bijzonder metselwerk en veel horizontale lijnen. De afmetingen van de appartementen variëren tussen 80m2 en 90m2 en beschikken over zuidwest georiënteerde terrassen en balkons met uitzicht op een groene natuurzone. Voor de bewoners en bezoekers worden 35 parkeerplaatsen gerealiseerd.

 

Het afwerkingsniveau van de 44 appartementen is afgestemd op de eisen en wensen van woonconsumenten in het vrije-sector-huursegment. Alle appartementen worden onderhoudsarm en woonklaar afgewerkt en voorzien van luxe keuken, badkamer en toilet. Alle appartementen beschikken over een separate berging.

 

De realisatie van het project is in handen van VolkerWessels aannemer Bébouw Midreth. De bouw van de appartementen start op korte termijn en duurt ongeveer één jaar.

 

De verhuur van de appartementen start tijdens de bouwfase. Geïnteresseerden kunnen zich via het contactformulier op de website van Sterrenberg nu alvast aanmelden: http://www.wonenopsterrenberg.nl/contact/

 

 

Over project Sterrenberg

Op Sterrenberg worden in totaal ca. 440 marktwoningen gebouwd, waarvan er op dit moment circa 270 af zijn. Het woningaanbod is divers: van eengezinswoningen tot appartementen, twee-onder-een-kapwoningen en bouwkavels. Project Sterrenberg is ontwikkeld vanuit de gedachte van omgekeerde integratie. Mensen met een verstandelijke beperking die in één van de nieuwe zorggebouwen wonen, krijgen er met de komst van de 440 woningen nieuwe buren bij. Door de centrale ligging (Zeist, Amersfoort en Utrecht liggen op steenworp afstand) is de wijk geliefd bij zowel de stadsliefhebber als de liefhebber van rust, ruimte en groen.

 

Meer informatie over het project is te vinden op www.wonenopsterrenberg.nl.

 

Verkoop- & Informatiecentrum Sterrenberg is elke werkdag geopend voor bezoekers van 9.00 tot 17.00 uur en tevens op afspraak. De grote gebiedsmaquette is hier permanent opgesteld en alle informatie is aanwezig om een goed beeld te schetsen over het wonen op Sterrenberg.

 

Op vrijdag 25 maart start VolkerWessels Vastgoed met de verkoop van 28 woningen in Deelgebied Bosranden. Bosranden is gelegen in het hart van Sterrenberg. De klassieke architectuur en het moderne wooncomfort kenmerken de nieuwe woningen.

 

Sterrenberg is een ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed. De bouw is in handen van Bouwcombinatie Sterrenberg, uitgevoerd door Bébouw Midreth en Boele & Van Eesteren.

44 app Sterrenberg
+