icon-arrow-right
HomeNieuws VolkerWessels Vastgoed heet nieuwe bewoners Poortwijk3 Oud-Beijerland welkom

VolkerWessels Vastgoed heet nieuwe bewoners Poortwijk3 Oud-Beijerland welkom

Actueel | In de media

Een heerlijke zonnige avond vormde op 10 september jongstleden het decor van de buurtbbq Poortwijk3. De barbeque was een intiatief van HW Wonen en werd mede georganiseerd door VolkerWessels Vastgoed. De nieuwe bewoners van Poortwijk3, kopers en huurders van de in het voorjaar opgeleverde tweede fase, konden op deze gezellige avond kennismaken met hun nieuwe buurtgenoten. Wethouder van Leenen sprak zijn felicitaties uit aan de bewoners, die inmiddels zichtbaar tevreden allemaal hun intrek in hun nieuwe huis genomen hebben.

Poortwijk3 dichterbij dan je denkt!

Met Poortwijk3 krijgt de gelijknamige wijk een prachtig slotakkoord. Het bijzondere aan het project is de veelzijdigheid van de woningtypen. Het eerste resultaat is hiervan inmiddels zichtbaar. De huizen hebben een duidelijke eigen identiteit: de variatie in vorm en kleur is groot. Eigenlijk is er voor iedereen wel een passende woning te vinden, één die u bovendien aan uw eigen wensen en gezinssituatie kunt aanpassen.

 

VolkerWessels Vastgoed werkt op dit moment aan de 4e fase van Poortwijk3. Dit najaar wordt naar verwachting het nieuwe aanbod op de markt gebrachten.

+