icon-arrow-right
HomeNieuws VolkersWessels Vastgoed scoort goed bij de Building Business Reputatiemonitor

VolkersWessels Vastgoed scoort goed bij de Building Business Reputatiemonitor

Actueel

Al jaren gooit VolkerWessels Vastgoed hoge ogen bij de Building Business Reputatie Monitor. Na vijf jaar op rij bekroond te zijn geweest als ontwikkelaar met de beste reputatie werd in 2012 een tweede plaats behaald. Deze week werd bekend dat ook in 2013 VolkerWessels Vastgoed als tweede is geëindigd.

Winnaar in de categorie bouwer/ontwikkelaar is, net als vorig jaar, Era Contour uit Zoetermeer. Strukton eindigde derde.

Tiende keer

Dit jaar is de Building Business Reputatie Monitor voor de tiende keer uitgevoerd. De reputaties van de grootste woningcorporaties, adviesbureaus, ontwikkelaars/bouwondernemingen op het gebied van bouwen en wonen zijn in kaart gebracht. De reputaties worden gemeten aan de hand van zeven hoofddimensies van reputatie (Servicegerichtheid, Bedrijfsmatige werkwijze, Innovatief, Goed werkgeverschap, Transparantie, Maatschappelijk verantwoord en Financiële prestatie). Gemiddeld is elke organisatie door 115 respondenten beoordeeld, welke onder te verdelen zijn in drie cruciale stakeholdergroepen, namelijk Adviseurs, Ontwikkelaars en Overheid. Deze respondenten zijn werkzaam in specialistische bouw- en wonen functies bij de overheid, bij ontwikkelaars en bij adviesbureaus.

 

VolkerWessels Vastgoed wordt in het onderzoek omschreven als een goede tweede. Op de reputatie-aanjager 'goed werkgeverschap’ is zelfs de hoogte notering behaald van alle deelnemers.

+