icon-arrow-right
HomeNieuws Verkoop woningen Wateringse Binnentuinen 21 april van start

Verkoop woningen Wateringse Binnentuinen 21 april van start

Actueel

Op 21 april start de verkoop van de laatste fase van Wateringse Binnentuinen in Den Haag. De  verkoop van de voorgaande fases van Wateringse Binnentuinen verliep zeer voorspoedig. Deze laatste fase bestaat uit 9 eengezinswoningen met een v.o.n.-prijs van € 244.000,-.

Meer weten over deze woningen? Op zaterdag 21 april 2012 bent u tussen 11.00 en 14.00 uur van harte welkom voor de start van de verkoop in onze modelwoning, Reiderlandlaan 19 in Den Haag.

  

Wateringse Binnentuinen

Stedelijk en buiten wonen perfect gecombineerd

De 9 grondgebonden, sfeervolle woningen, gelegen aan de Reiderlandlaan te Den Haag (wijk Wateringse Veld) hebben hoofdzakelijk ‘langskappen', met op de hoek een markante ‘lessenaarskap'. De architectuur kenmerkt zich door materiaalgebruik (zoals bakstenen en dakpannen) en bijzondere details. Een lust voor het oog en een lust om in te wonen.

 

De woningen zijn voorzien van een houten buitenberging en de meeste woningen beschikken over een eigen parkeerplaats. Achter de tuinen loopt een ‘achterom' die toegang biedt tot de traditionele, naar elkaar gekeerde achtertuinen. De voortuinen zijn afgescheiden van de openbare weg met een gemetselde tuinmuur.

 

Project Wateringse Binnentuinen is een ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed.

 

Op de website http://www.wateringse-binnentuinen.nl/ is meer informatie te vinden over het wonen in dit project. De verkopende makelaar is Heidenreich Makelaars (0800-0909777).

+