icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 02 september 2022

Vacature Vastgoedontwikkelaar

Heb jij ervaring in vastgoedontwikkeling en spreekt het je aan om aan grootschalige gebiedsontwikkelingen in de Randstad te werken? Lees dan hier verder!

Als Vastgoedontwikkelaar ben je vanaf conceptfase tot realisatie verantwoordelijk en betrokken bij grootschalige meerjarige binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen. Daarbij maak je bij de start al een inschatting van de financiële haalbaarheid van het project.

Tijdens het project coördineer je het ontwerp en de ontwikkeling en bewaak je de projectplanning en het budget. Ook op financieel vlak heb je een sturende rol.

Je maakt het verschil door je verantwoordelijk op te stellen en elk project eigen te maken met een commerciële en klantgerichte instelling. Je zoekt makkelijk de samenwerking met bouwbedrijven op zodat de uitontwikkeling soepel verloopt.

Onze organisatie kenmerkt zich door korte lijnen, hoge betrokkenheid en sterke onderlinge binding. Je werkt in een gedreven team van projectontwikkelaars en accountmanager. Samen werk je aan projecten en grootschalige gebiedsontwikkelingen door heel Nederland met een focus op de Randstad.

 

Wil je meer weten? Check dan onze website voor de volledige omschrijving https://bit.ly/3Qaq3BJ