icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 11 september 2014

Tweede fase Poortwijk3 in Oud-Beijerland zeer succesvol

De verkoop van de tweede fase van het plan Poortwijk3 in Oud-Beijerland is zeer voorspoedig verlopen. Alle woningen zijn in korte tijd verkocht. Net als in de eerste fase, die deze zomer is opgeleverd, spreekt de gevarieerde en ruim opgezette wijk veel mensen aan. De succesvolle verkoop van de tweede fase is hiervan het bewijs.

Alle koopwoningen verkocht

Dit voorjaar startte VolkerWessels Vastgoed met de verkoop van de tweede fase van Poortwijk3. Alle 16 koopwoningen in deze fase zijn inmiddels verkocht. De aantrekkelijk geprijsde rijwoningen met, net als in de eerste fase, een duidelijke individuele herkenbaarheid sluiten goed aan op de wensen van de toekomstige bewoners. Veel kopers maken bovendien gebruik van de mogelijkheid om de woning door middel van keuzeopties te personaliseren. Hierbij kunnen zij gebruik maken van het VolkerWessels Wooniversum in Nieuwegein.

Contract met HW Wonen getekend

Ook in de tweede fase is HW Wonen weer partner van VolkerWessels in Poortwijk3. Deze zomer is het contract getekend voor de bouw van nog eens 18 huurwoningen. Nieuw in deze fase is het feit dat er naast sociale huurwoningen ook enkele vrije sector huurwoningen gerealiseerd zullen worden. Deze woningen completeren het diverse woningaanbod in Poortwijk3.

 

De tweede fase van Poortwijk3 bestaat in totaal uit 34 woningen, die, net als in de eerste fase, allemaal zijn ontworpen door Klunder architecten uit Rotterdam. De bouw is in handen van aannemingsbedrijf Kroon & de Koning, onderdeel van VolkerWessels, en start dit najaar.

Poortwijk III

Eerder werden in de nieuwbouwwijk Poortwijk III het wijkwinkelcentrum Agrimarkt, 22 woningen aan de Muzieklaan, een multifunctionele school en 18 huur- en 13 koopwoningen opgeleverd.

 

VolkerWessels Vastgoed ontwikkelt in Poortwijk3 in totaal ca.114 koop- en huurwoningen woningen. Dit gebeurt mede op basis van de woonwensen van de toekomstige bewoners.

 

Voor meer informatie over het project Poortwijk3 of het direct beschikbare woningaanbod kijk op www.poortwijk3.nl

Poortwijk3 tweede fase