icon-arrow-right
HomeNieuws Twee nieuwe Westergouwe-projecten in verkoop tijdens Dag van de Bouw

Twee nieuwe Westergouwe-projecten in verkoop tijdens Dag van de Bouw

Actueel | In de media

Op zaterdag 4 juni om 14.00 uur start de woningverkoop van twee nieuwe projecten op Eiland 1 in Westergouwe. De hele dag kan iedereen een kijkje komen nemen achter de schermen bij de bouw van de nieuwe woonwijk Westergouwe. Normaal is de toegang verboden maar op de Dag van de Bouw is de bouwplaats open voor publiek, dat kan van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis en er valt een hoop te beleven voor jong en oud.

Woningen op Eiland 1

In verkoop gaan kadewoningen, twee-onder-een-kapwoningen en herenhuizen. Het gaat om respectievelijk VOF Westergouwe met 16 twee-onder-één-kapwoningen aan het water of groen, en Dura Vermeer met 21 eengezinswoningen en 15 herenhuizen. Bij beide projecten gaat het om woningen op het 1e wooneiland, nabij de Julianasluis.

1 WG vogelvlucht

De Dag van de Bouw in Westergouwe wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Gouda, VolkerWessels Vastgoed, Heijmans, Woonpartners Midden-Holland, Janssen de Jong en Dura Vermeer. Westergouwe wordt de nieuwe groene en waterrijke woonwijk in Gouda. Sinds begin mei dit jaar wonen de eerste gezinnen in Westergouwe en na de zomer van 2016 kunnen kinderen naar school in de nieuwe wijk.

+