icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 13 mei 2015

Symbolische eerste sleutels fase 2 Poortwijk3 overhandigd door wethouder Van Buuren

Op woensdag 13 mei jl. ontvingen twee nieuwe bewoners van Poortwijk3 uit handen van wethouder Van Buuren van de gemeente Oud-Beijerland symbolisch de sleutel van hun nieuwe woning. De bouw van de tweede fase van Poorwtijk3, een ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed b.v., is hiermee feestelijk afgerond.

Poortwijk sleutel fase 2 2

Fase 2

Aannemingsbedrijf Kroon & de Koning, onderdeel van VolkerWessels, is er in geslaagd het gevarieerde plan in minder dan een half jaar tijd te realiseren. De tweede fase van Poortwijk3 bestaat in totaal uit 34 woningen, waarvan 18 huurwoningen ten behoeve van HW Wonen. Net als de eerste fase zijn alle woningen ontworpen door Klunder Architecten uit Rotterdam. De woningen waren reeds bij de start van de bouw allemaal verkocht. De verkoop van de volgende fase, fase 3, verloopt voorspoedig waardoor de aannemer deze zomer al start met de bouw van weer 27 woningen. In fase 3 zijn nog enkele twee-onder-een-kapwoningen te koop.

Poortwijk III

Eerder werden in de nieuwbouwwijk Poortwijk III het wijkwinkelcentrum Agrimarkt, 22 woningen aan de Muzieklaan, de multifunctionele school en 18 huur- en 13 koopwoningen opgeleverd. VolkerWessels Vastgoed ontwikkelt in Poortwijk3 in totaal ca.114 koop- en huurwoningen woningen. Dit is gebeurd mede op basis van de woonwensen van de toekomstige bewoners.

 

Voor meer informatie over het project Poortwijk3 of het direct beschikbare woningaanbod kijk op www.poortwijk3.nl