icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 08 april 2015

Start verkoop vrijstaande woningen Harnasmolen in Den Hoorn

Herenhuizen ‘De Dijkgraaf’ en ‘De Schout’ versterken landelijkheid Woudselaan   Zaterdag 11 april gaan negen herenhuizen in de verkoop. De huizen komen te liggen in het gebied tussen de eeuwenoude Woudselaan en de Hadrianuslaan in Den Hoorn. In de afgelopen jaren hebben initiatiefrijke bewoners hun eigen woningen op kavels gebouwd. Op de negen kavels die nog over zijn, worden nu schitterende herenhuizen gebouwd die de landelijkheid van het groene gebied verder versterken.

De verkoop van de herenhuizen vindt plaats in De Hoornbloem, onderdeel van Optisport, aan de Koningin Julianaplein 1-3 in Den Hoorn. Van 11.00 tot 13.00 uur zijn de ontwikkelaar, makelaar en aannemer aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

 

Royale herenhuizen

Niet iedereen kan of wil de tijd vrijmaken om een woning in particulier opdrachtgeverschap te realiseren. Daarom bouwt Gebiedsontwikkeling Harnaschpolder C.V. nu twee typen herenhuizen die passen binnen het gebied én die goed aansluiten op de al gebouwde woningen. De Dijkgraaf en De Schout zijn beide royale woningen met een grote garage, een flinke achtertuin, een voortuin, 3 slaapkamers, een ruime zolder en zijn standaard luxe afgewerkt met onder andere vloerverwarming en openslaande deuren.

 

Zelf een eigen gevel kiezen

Bij het woningtype De Schout kunnen kopers kiezen uit zes verschillende typen gevels. Met de gekozen speelse daklijsten of een pannendak, witte of groene garagedeuren, lichte of wat donkerder bakstenen, krijgt elke woning haar eigen uitstraling en identiteit. Ook extra’s als dakkapellen voor extra ruimte op zolder zijn mogelijk.

 

Al veel stijlvolle woningen

In Harnasmolen hebben de huidige woningen al uiteenlopende stijlen, variërend van de statige notarisstijl en moderne woonboerderijen tot landelijke woningen met rieten dak. Het groene en goed bereikbare gebied in Midden-Delfland, in het eeuwenoude dorp Den Hoorn, ligt pal tegen Delft aan. De stijlvolle huidige woningen, de ruime tuinen en het fietspad langs de Woudselaan trekken vooral natuurliefhebbers die graag vlakbij Delft wonen. De huidige en toekomstige bewoners van Harnasmolen profiteren bovendien van het gemak van de snelweg A4 naar Den Haag en in de nabije toekomst naar Rotterdam. 

 

Betrouwbare partijen

Gebiedsontwikkeling Harnaschpolder C.V. is een samenwerkingsverband van VolkerWessels Vastgoed (onderdeel van VolkerWessels) en AM. De woningen zijn ontworpen door Architectenbureau Wubben Chan uit Naaldwijk en worden gebouwd door IBB Kondor, ook onderdeel van VolkerWessels. Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars in Delft heeft de woningen in verkoop. Meer informatie: www.harnasmolen.nl