icon-arrow-right
HomeNieuws Start verkoop startersappartementen De Reünie in Veenendaal

Start verkoop startersappartementen De Reünie in Veenendaal

Actueel

Op maandag 13 mei 2013 is tijdens een gezellige bijeenkomst de verkoop gestart van de 61 startersappartementen in de voormalige Talmaschool (CSV locatie) op de hoek van de Industrielaan en de Ambachtstraat in Veenendaal.

Veenendaal start verkoop De Reunie

Prijsvraag

De technische school is één van de, door de bouw van ‘Het Perron' aan de Sportlaan, vrijgekomen locaties. Naar aanleiding van een door de gemeente uitgeschreven prijsvraag, is deze locatie als mogelijke locatie voor starterswoningen aangewezen. In samenspraak met de gemeente is er vervolgens voor gekozen om de voormalige technische school te herontwikkelen tot betaalbare appartementen.

Ideaal startersappartement

De 61 appartementen variëren van ca. 30m² tot 104m² woonoppervlakte en worden gerealiseerd in de voormalige gymzaal/aula en de voormalige leslokalen van de school. Bij de renovatie blijven authentieke details, waaronder zeer fraaie hoge plafonds van ca. 4,5 meter, behouden. De ligging van De Reünie is uitgesproken centraal in Veenendaal. Het centrum en het NS station zijn in slechts enkele minuten per fiets bereikbaar. De Reünie is het ideale startersappartement.

 

De voorbereidende werkzaamheden voor de renovatie zijn inmiddels in volle gang.

Veenendaal De Reunie 2

Verkoopinformatie

Verkoopprijzen vanaf € 97.500, - euro v.o.n.

Verkoopinformatie via Van Ginkel van Bemmelen NVM makelaars, tel.: 0318 529 919 of Van Dijk Van Essen NVM makelaars, tel.: 0318 542 477

http://www.reunieveenendaal.nl/

+