icon-arrow-right
HomeNieuws Start verkoop nieuwe fase in Kreken van Nibbeland

Start verkoop nieuwe fase in Kreken van Nibbeland

Actueel

VolkerWessels Vastgoed start op zaterdag 28 juni 2014 met de verkoop van een nieuwe fase in het nieuwbouwproject Kreken van Nibbeland te Zuidland. Van 11.00 tot 13.00 uur zijn belangstellenden van harte welkom bij Restaurant Stroop, Nieuwe Veerdam 2a in Zuidland.

Luxe afwerking

In deze fase worden op 2 unieke locaties 9 woningen gerealiseerd. Aan het park komen 4 rijwoningen en aan het water komen 4 twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaande woning. De 9 nieuwe blikvangers worden aangeboden in een zeer aantrekkelijk prijssegment, waardoor zij uitstekend geschikt zijn voor jonge gezinnen en toekomstgerichte ouders. De rijwoningen worden aangeboden vanaf € 209.500,- vrij op naam, de twee-onder-een-kapwoningen worden aangeboden vanaf € 314.500,- vrij op naam en de vrijstaande woning met garage wordt aangeboden voor € 374.500,- vrij op naam. Alle woningen zijn afgewerkt met standaard onder andere openslaande tuindeuren en alle woningen zijn voorzien van een luxe keuken.

Plan Kreken van Nibbeland

Typerend voor het project in Zuidland, is de grote variatie in woningen, mooie waterpartijen in de wijk en de ruimte voor groen en speelplaatsen. Inmiddels zijn diverse woningen gerealiseerd, variërend van rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen tot grote appartementen. De architect heeft alle woningen stijlvol met elkaar verbonden. Ook de 9 nieuwe woningen die nu in verkoop gaan. De 4 rijwoningen worden gerealiseerd aan het archeologische veld, waar de gemeente een groene invulling aan gaat geven. De vrijstaande woning en de twee onder één kapwoningen worden gerealiseerd aan de mooi aangelegde kade langs de waterpartij. Na de realisatie van deze woningen zal de laatste fase starten, waarin nog eens 35 woningen worden gerealiseerd.

Verkoopinformatie

Op de website www.krekenvannibbeland-bernisse.nl staat actuele informatie over het woningaanbod. Ook kunt u zich daar als geïnteresseerde aanmelden voor de verkoopbrochures van de verschillende woningtypes. Klik daarvoor op Contact met Thekla van der Weerd (VolkerWessels Vastgoed) of

bel 06-556 99 999. Of ga langs bij Kompas Makelaardij, Raadhuislaan 2 te Spijkenisse.

+