icon-arrow-right
HomeNieuws Start verkoop laatste deel van de eerste fase Plan Oosterpark te Ouddorp

Start verkoop laatste deel van de eerste fase Plan Oosterpark te Ouddorp

Actueel

Op woensdag 7 mei 2014 start VolkerWessels Vastgoed B.V. de verkoop van het laatste deel van de eerste fase in nieuwbouwproject Oosterpark te Ouddorp. Van 18.30 tot 20.30 uur zijn belangstellenden van harte welkom bij de modelwoning aan de Elzenhof 8 in Ouddorp.

Aantrekkelijk prijssegment

In deze fase worden op een unieke locatie 5 rijwoningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd. De woningen worden aangeboden in een zeer aantrekkelijk prijssegment, waardoor zij uitstekend geschikt zijn voor jonge gezinnen en starters op de woningmarkt. De 5 rijwoningen worden aangeboden vanaf € 179.500,- VON. De 4 twee-onder-een-kapwoningen met garage worden aangeboden vanaf € 269.500,- VON. Dit is uniek voor Oosterpark en voor Ouddorp.

Over Plan Oosterpark

Het kleinschalige nieuwbouwproject Plan Oosterpark ligt op ca. 1.500m van de kustlijn. Het plan kenmerkt zich door woningen die zijn ontworpen in een degelijke en traditionele bouwstijl met royale kappen en overstekken. Inmiddels zijn 15 appartementen met ondergrondse parkeergarage en 7 grondgebonden woningen gerealiseerd. De 5 rijwoningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen vormen de afsluiting van de eerste fase.

Verkoopbrochures

Naast deze informatieavond zijn er verkoopbrochures beschikbaar bij de makelaar, Dörr & Van Rossum Makelaardij, via 0187-486 343 of zie www.planoosterpark.nl.

+