icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 04 juni 2015

Start verkoop Heerlijk Heenvliet nu al een succes

VolkerWessels Vastgoed start zaterdag met de verkoop van 38 woningen in het nieuwbouwproject Heerlijk Heenvliet. Heerlijk Heenvliet heeft een gevarieerd aanbod van kleine en grote rijwoningen, hoekwoningen met en zonder garage, tweekappers en vrijstaande woningen. Door het vroegtijdig betrekken van geïnteresseerden in de ontwikkeling is het plan nu al een succes. Inmiddels is al meer dan 50% van de woningen gereserveerd en zijn er nog maar enkele tweekappers te koop.  

Luxe afwerking

De rijwoningen worden aangeboden vanaf € 199.900,- VON, de tweekappers vanaf € 320.000,- VON en de vrijstaande woningen vanaf € 399.900,- VON. Alle woningen zijn luxe afgewerkt met onder andere een mooie keuken en standaard vloerverwarming. De tweekappers en vrijstaande woningen zijn standaard ook nog voorzien van openslaande tuindeuren.

 

Het stratenplan in Heerlijk Heenvliet is kindvriendelijk: de straten zijn breed zonder stoepen, er komt een fijne speelweide voor de kleintjes en er ligt een openluchtzwembad om de hoek. De hele wijk ligt ongeveer een halve meter hoger dan de omgeving. Zo krijg je een royaal uitzicht over de omliggende polders en bieden de tuinen veel privacy. De woningen onderscheiden zich door een rijke jaren-30 architectuur met mooie goten en erkers.

Verkoop

Speciaal voor nieuwe belangstellenden wordt een verkoopdag georganiseerd. Deze is op zaterdag 6 juni 2015, van 11.00 uur tot 13.00 uur in Café Restaurant de Hoecksack (Markt 9 te Heenvliet).

 

Verkoopinformatie

Op de website www.heerlijkheenvliet.nl staat actuele informatie over het woningaanbod. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de verkoopbrochures van de verschillende woningtypes. Klik daarvoor op contact met Thekla van der Weerd, of bel 06-556 99 999. Of ga langs bij Kompas Makelaardij, Raadhuislaan 2 te Spijkenisse.