icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 29 juni 2023

Start verkoop Harnasmolen

Onder de naam Harnasmolen start op 29 juni de verkoop van 30 woningen in Den Hoorn. De ontwikkeling bestaat uit twee deelplannen: 18 vrijstaande/halfvrijstaande villa’s met garage en 12 twee- en drie-onder-een-kapwoningen van MorgenWonen.

Locatie

Aan de Woudselaan in Den Hoorn wordt een nieuw project in landelijke stijl gerealiseerd. Harnasmolen is een unieke ontwikkeling geïnspireerd op de rijke geschiedenis en landelijke charme van het gebied. De Woudselaan, een karakteristiek, landelijk en historisch lint, is geliefd bij de huidige bewoners die grote waarde hechten aan het behoud van de oorspronkelijke sfeer.

18 villa's

De villa’s zijn ontworpen met respect voor de historische context en de omgeving. Het doel is om een harmonieus geheel te creëren dat naadloos aansluit bij de bestaande bebouwing. De architectuur van de villa’s weerspiegelt de landelijke stijl, waarbij gebruik wordt gemaakt van traditionele elementen zoals metselwerk, keramische dakpannen en authentieke details. Het kleurgebruik, een selectie van metselwerk in beige tinten gecombineerd met zwarte en rode pannen, zorgt voor een rustige en eenduidige uitstraling van de wijk.

Het project belichaamt het beste van zowel het verleden als de toekomst. Het combineert de nostalgische charme van het gebied met moderne gemakken en duurzaamheid. Het resultaat zal een prachtige woonomgeving zijn waar de bewoners kunnen genieten van het landelijke karakter, de historische waarde en de sterke sociale cohesie die zo kenmerkend is voor deze bijzondere plek.

Dit nieuwe project biedt ook een diversiteit aan woningtypes. Hoewel de landelijke stijl de rode draad vormt, kunnen bewoners kiezen uit verschillende ontwerpen en indelingen die passen bij hun persoonlijke smaak. De diversiteit aan woningtypes draagt bij aan het creëren van een levendige en inclusieve gemeenschap.

De villa’s voldoen aan de BENG-eisen. De combinatie van vloerverwarming en een warmtepomp is ijzersterk, met een laag energieverbruik tot gevolg.

12 MorgenWonen-woningen

Voor deze woningen is gekozen voor mooie gemêleerde stenen met een grijze bezanding, waardoor de woningen een levendig beeld krijgen. Daarnaast zijn er enkele accenten aangebracht voor extra karakter. Dit is gedaan ter plaatse van de voordeur, wat de entree van de woning extra body geeft en een uitnodigend karakter. Er bevinden zich metselwerkaccenten in de gevel voor meer diepte en extra belijning en verbinding tussen de kozijnen. Deze verbinding wordt verder geaccentueerd door middel van spekbanden. De woningen krijgen meer individualiteit door toevoeging van luifels, betonnen kaders om de voordeuren, luiken, makelaars in de top en dakkapellen. Door deze accenten wordt iedere woning anders, maar passen toch duidelijk bij elkaar in de straat. Daarnaast krijgen de woningen door deze accenten een luxe detaillering met een rijke uitstraling. De witte kozijnen zorgen voor een hedendaagse uitstraling. De woningen hebben een eigen identiteit gekregen die aansluit bij het beeld van Den Hoorn. Door iedere woning door middel van accenten uniek te maken ontstaat een duidelijk straatbeeld waarin de eigen woning goed herkenbaar is.

De woningen worden zeer compleet opgeleverd, inclusief vloerafwerking, behangklare binnenwanden, compleet ingerichte badkamer en keuken met hoogwaardige apparatuur. De energiezuinige woningen zijn voorzien van PV-panelen, luchtwarmtepomp, vloerverwarming en triple glas. Alle MorgenWonen-woningen zijn nul-op-de-meter.

Harnasmolen is een project van Gebiedsontwikkeling Harnaschpolder C.V., bestaande uit VolkerWessels Vastgoed bv en AM. De realisatie van het project is in handen van VolkerWessels bedrijven, Bébouw Midreth en MorgenWonen. Voor meer informatie over de woningen: Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars 015-2125288, nieuwbouw@vansilfhout.nl en de projectwebsite www.harnasmolen.nl.