icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 13 december 2017

START VERKOOP FASE 6 SPAARNEBUITEN

Op 13 december 2017 is de verkoop gestart van 14 geschakelde en 6 vrijstaande villa’s in SpaarneBuiten. Het gaat om fase 6 van het woningbouwproject.

De 14 geschakelde villa’s zijn onderverdeeld in 4 woningen met een dwarskap, 8 woningen met een zadelkap en 2 woningen met een slaap- en badkamer op de begane grond. Alle woningen zijn voorzien van een volledige badkamer en keuken. Verder beschikken 12 woningen over een garage. Verkoopprijzen variëren van € 415.000,- tot 487.500,- VON met een woonoppervlak van 143 m² tot 165 m².

 

Verder worden er 6 vrijstaande villa’s aangeboden in 2 verschillende typen. Het gaat om villa’s met een woonoppervlak van 155 m² en een verkoopprijs vanaf € 525.000,- VON, en villa’s met een woonoppervlak van 190 m² met een verkoopprijs  vanaf € 649.000,- VON inclusief garage.

 

Alle woningen hebben een eigentijdse architectuur, afgestemd op het dorpse karakter dat SpaarneBuiten zo bijzonder maakt.

 

Benieuwd naar het resterende woningaanbod in SpaarneBuiten?

Ga naar de website www.spaarnebuiten.nl  en bekijk de verkoopinfo.

 

SpaarneBuiten - Heerlijk Hollands Wonen

SpaarneBuiten komt op de plek van de oude scheepswerf van Spaarndam in een aantal fasen tot leven. Met een afwisselend woningaanbod met Oudhollands karakter en een prachtige ligging biedt deze woonwijk voor elk wat wils. Geïnteresseerden kunnen alvast de sfeer proeven op de locatie en de prachtige woningen van de eerder gebouwde fasen bekijken. Het credo ‘ Heerlijk Hollands Wonen’ komt volledig tot zijn recht.

Voor meer informatie: www.spaarnebuiten.nl

Het project wordt ontwikkeld door de combinatie SpaarneBuiten V.O.F., dit is een samenwerkingsverband tussen VolkerWessels ondernemingen VolkerWessels Vastgoed en KondorWessels Vastgoed.