icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 07 december 2015

Start verkoop fase 3 SpaarneBuiten

Op 9 december start de verkoop van 46 appartementen en 4 vrijstaande kadewoningen in SpaarneBuiten. Het gaat om fase 3 van het woningbouwproject.   De 46 appartementen bevinden zich in het Havengebouw dat direct aan de nieuwe haven van SpaarneBuiten ligt. Het robuuste gebouw bevat op de begane grond, behalve bergingen en commercieel vastgoed, zeven kadeappartementen van circa 82 m2 gebouwd oppervlak. De prijs van een appartement is € 247.500,- (von). De appartementen hebben een terras direct aan de haven en een eigen ligplaats. Op de verdiepingen een t/m drie bevinden zich comfortabele appartementen van circa 77 tot 92 m2 gebouwd oppervlak met een prijs van € 180.000,- tot € 237.000,- (von). De vierde verdieping heeft zes luxe penthouses met een oppervlak variërend van 114 tot 150 m2 gebouwd oppervlak met een bijbehorende prijs van € 319.500,- tot € 419.500,- (von). Alle appartementen zijn compleet ingericht met een keuken en badkamer.   Direct aan het Spaarne worden vier vrijstaande kadewoningen aangeboden met een prijs vanaf € 695.000,- (von). Het woonoppervlak bedraagt 154 m2 met vier slaapkamers, een garage, een tuin van circa vijftien meter diep en een eigen aanlegsteiger.  

Fase 3 SB

Benieuwd naar het afwisselende woningaanbod van Fase 3? Kom 9 december tussen 18.00 en 19.00 uur naar de start verkoop voor de kadewoningen. Vanaf 19.00 tot 20.30 uur start de verkoop van de 46 appartementen. Iedereen is welkom in Villa Westend, Westlaan 41 in Velserbroek om u uitgebreid te laten informeren.

 

SpaarneBuiten - Heerlijk Hollands Wonen

SpaarneBuiten komt op de plek van de oude scheepswerf van Spaarndam in een aantal fasen tot leven. Met een afwisselend woningaanbod met Oudhollands karakter en een prachtige ligging biedt deze woonwijk voor elk wat wils. De 46 appartementen en 4 vrijstaande kadewoningen sluiten qua architectuur goed aan bij de eerder gerealiseerde woningen van Fase 1. Geïnteresseerden kunnen alvast de sfeer proeven op de locatie en de prachtige woningen van Fase 1 en de in aanbouw zijnde woningen van Fase 2 bekijken. Het credo ‘ Heerlijk Hollands Wonen’ komt volledig tot zijn recht.
Voor meer informatie: www.spaarnebuiten.nl

Het project wordt ontwikkeld door de combinatie SpaarneBuiten V.O.F., dit is een samenwerkingsverband tussen VolkerWessels ondernemingen VolkerWessels Vastgoed en KondorWessels Vastgoed.