icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 17 november 2020

Start verkoop energieneutraal Buitenplaats Vechtrijk aan stadspark in Weesp

De verkoop van Buitenplaats Vechtrijk in Weesp is donderdag 19 november 12:00 online van start gegaan. Het project betreft een klein buurtje bestaande uit 12 eengezinswoningen en 8 twee-onder-een-kapwoningen die energieneutraal worden uitgevoerd. De woningen zijn daarom zeer duurzaam en de energielasten voor de toekomstige bewoners erg laag. Ook aan natuurlijk groen geen gebrek want de locatie grenst, naast de bestaande wijk Leeuwenveld, direct aan een nieuw te realiseren stadspark dat onderdeel is van de nieuwbouwwijk Weespersluis.

Buitenplaats Vechtrijk is onderdeel van de nieuwbouwwijk Weespersluis maar is tegelijkertijd een op zichzelf staand buurtje omgeven door het toekomstige Weespersluispark. Vanuit de woningen heeft men straks vrij zicht op dit stadspark. Aan de andere zijde van het park komen voorzieningen zoals een school en winkels. Ten slotte zijn het treinstation van Weesp, uitvalswegen (A1, A6 en A9) en rivier de Vecht nabij.

Bijna elke woning in Buitenplaats Vechtrijk krijgt een unieke uitstraling. De mix van rijk gedecoreerde architectuur, geïnspireerd op de fin de siècle stijl, zorgt voor een gevarieerd straatbeeld. Met een grootte vanaf 145 m2 zijn de woningen uitermate geschikt voor gezinnen. De woningen worden energieneutraal (EPC=0) uitgevoerd en voorzien van een bodemwarmtepomp. De diepe achtertuinen en 2 privé parkeerplaatsen op eigen terrein maken het wooncomfort compleet.

Het project Buitenplaats Vechtrijk wordt door VolkerWessels Vastgoed ontwikkeld in samenwerking met Kennemerland Beheer. De realisatie van het project is in handen van Bébouw Midreth. Voor meer informatie over de woningen: Bert van Vulpen Makelaars 020-545 1051, nieuwbouw@bertvanvulpen.nl en de projectwebsite www.buitenplaatsvechtrijk.nl.