icon-arrow-right
HomeNieuws Start verkoop derde fase Poortwijk3 in Oud-Beijerland

Start verkoop derde fase Poortwijk3 in Oud-Beijerland

Actueel

De verkoop van nog eens 18 woningen en twee bouwkavels in Poortwijk3 is begonnen. Verwacht wordt, dat de belangstelling voor deze nieuwe wijk in Oud-Beijerland opnieuw groot is. Poortwijk3 wordt ontwikkeld door VolkerWessels Vastgoed.

Poortwijk3 heeft een grote diversiteit, zowel in woningaanbod als architectuur. Verschillende kapvormen en gevelkleuren maken het plan tot een aantrekkelijk geheel, waarbij bovendien veel aandacht is besteed aan de buitenruimte. De ruime opzet van het plan met veel water en groen en de nabijheid van scholen en een supermarkt, maken Poortwijk3 voor velen tot een zeer aantrekkelijke woonwijk. Dit wordt onderstreept door de succesvolle verkoop van de tweede fase eerder dit jaar.

 

De woningen in fase drie zijn te koop vanaf € 215.000,- VON. Nieuw in deze fase is het aanbod van fraaie twee-onder-een-kapwoningen met garage en een brede tuin aan het water. Met een prijs vanaf € 309.500,- VON is ook dit woningtype zeer scherp geprijsd. Net als in de vorige fasen zijn alle woningen ontworpen door Klunder Architecten uit Rotterdam. De bouw is in handen van aannemingsbedrijf Kroon & de Koning, net als VolkerWessels Vastgoed, onderdeel van VolkerWessels.

 

Poortwijk III

Eerder zijn in de nieuwbouwwijk Poortwijk III het wijkwinkelcentrum Agrimarkt, 22 woningen aan de Muzieklaan, de multifunctionele school en 18 huur- en 13 koopwoningen opgeleverd. VolkerWessels Vastgoed ontwikkelt in Poortwijk3 in totaal circa 114 koop- en huurwoningen. Dit gebeurt mede op basis van de woonwensen van de toekomstige bewoners.

 

Voor meer informatie over het project Poortwijk3 of het beschikbare woningaanbod kijk op de geheel vernieuwde website: www.poortwijk3.nl

Poortwijk3 start verkoop fase 3
+