icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 30 maart 2017

Start verkoop 18 eengezinswoningen Mouterijnoort in Wageningen

Na de succesvolle verkoop van 19 rijwoningen in Mouterijnoort, wordt er gestart met de verkoop van 18 eengezinswoningen. Mouterijnoort wordt ontwikkeld door Combinatie Mouterijnoort VOF, een samenwerking van VolkerWessels Vastgoed en Van Swaay Projectontwikkeling.

Mouterijnoort: een combinatie van locatie en sfeer

Mouterijnoort is centraal gelegen in Wageningen. De binnenstad met alle winkel- en horecavoorzieningen ligt op loopafstand. Scholen, kinderopvang en supermarkten zijn in de directe omgeving aanwezig. Bovendien is de wijk zeer goed ontsloten voor zowel auto- als fietsverkeer en openbaar vervoer.

 

De woningen van Mouterijnoort liggen aan een sfeervolle en autoluwe woonstraat, of kijken uit op de parkachtige omgeving met de oude Mouterijpanden. De omgeving is vriendelijk ingericht met veel groen en nodigt uit elkaar te ontmoeten. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen; de ideale woonspot voor een gezin. Eerder zijn in Mouterijnoort al 89 woningen ontwikkeld waarvan een groot deel ook al is gerealiseerd.

 

“Wageningen is met Wageningen University een echte universiteitsstad met internationale bekendheid en allure. De universiteit en de stad trekken daarom veel studenten en medewerkers vanuit de hele wereld aan. In Mouterijnoort zien we dit terug komen in ons klantenbestand”.

Uitstraling

De woningen in Mouterijnoort zijn ontworpen door MIX Architectuur uit Ede en tonen een rijke variatie in de gevels. MIX architectuur heeft zich daarbij laten inspireren door de historie van de Mouterij. De ruime 3-laags woningen zorgen voor een statig decor achter de Mouterij. De rijke detaillering refereert aan de oude functie van het terrein. Zo komen de gerstkorrels en hop terug in de hekjes. De woningen aan de andere zijde krijgen dezelfde detaillering. Deze woningen hebben een kap, wat voor een intiemere woonstraat zorgt. Het geheel zorgt voor een hedendaagse uitstraling met een knipoog naar het verleden.

Bouw

De 18 nieuwe woningen worden gebouwd door VolkerWessels onderneming Veluwezoom Verkerk Bouw uit Zevenaar.

 

Actuele informatie en verkoop

Meer weten over de woningen in plan Mouterijnoort, kijk dan op de website www.mouterijnoort.nl.

Het verkoopteam bestaat uit Jeltes ten Hoor en Ditters makelaars uit Wageningen.