icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 14 juni 2013

Start bouw Poortwijk3

PoortwijkIII start bouw

Champagne voor Poortwijk3 Oud-Beijerland

Dankzij een succesvolle samenwerking tussen projectontwikkelaar VolkerWessels Vastgoed, de gemeente Oud-Beijerland en makelaarskantoor Veldhoen & Romeijn is er een belangrijke fase bereikt in Poortwijk3, namelijk de aanvang van de bouwwerkzaamheden van de koopwoningen.

 

Dat PoortwijkIII nu al vitaal is en bruist van de activiteiten illustreren de recent opgeleverde eerste nieuwbouwwoningen aan de Muzieklaan in PoortwijkIII, waar de eerste bewoners inmiddels hun intrek hebben genomen. De realisatie van de supermarkt Agrimarkt en de bouwwerkzaamheden van de nieuwe brede basisschool benadrukken nog eens extra de diversiteit van dit nieuwe stukje Oud-Beijerland. Naast de aanvang bouw van de particulier verkochte woningen, gaat VolkerWessels Vastgoed ook direct voor HW Wonen 18 eengezinswoningen realiseren in Poortwijk3. Want ook HW Wonen wil graag vertegenwoordigd zijn in deze nieuwe woonwijk.

 

Het is duidelijk dat de opzet van de wijk, de ontwerpen van de woningen en de voorzieningen grenzend aan de nieuwe woonwijk zeer goed worden ontvangen. De kopers komen voor een belangrijk deel uit Oud-Beijerland en de Hoeksche Waard, maar Poortwijk3 weet ook geïnteresseerden van buiten de Hoeksche Waard nieuwsgierig te maken.

 

Begin september wordt een feestelijke eerste handeling verricht in het kader van deze feestelijke gebeurtenis en is de aannemer Kroon & de Koning aan zet om hier op een duurzame manier duurzame woningen te bouwen.

http://www.poortwijk3.nl/