icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 01 juli 2015

Start bouw volgende fase Nes Noord in Schagen

Wethouder Jelle Beemsterboer slaat donderdag 2 juli de feestelijke paal voor de bouw van 27 woningen van Nes Noord. Dit doet hij samen met de eerste koper. De 27 woningen worden voor het einde van dit jaar opgeleverd, er zijn nog slechts 4 woningen te koop.

Fase A2A bestaat uit 3 starterswoningen type Watermunt, 13 eengezinswoningen type Pijlkruid, één hoekwoning type Lobelia en 10 eengezinswoningen type Waterlelie. Waterlelie heeft een woonoppervlakte van 115 of 120 m2 en 3 slaapkamers. Vier van deze woningen, die direct aan het water liggen, zijn nog te koop. De prijzen van de woningen zijn zeer gunstig en liggen onder de grens van de Nationale Hypotheek Garantie. Hierdoor is rentekorting mogelijk. De woningen zijn compleet met een vlonder aan het water en een gedeeltelijke verhoogde woonkamer.

 

Net als in de vorige fasen zijn de woningen ontworpen door Steenhuis Bukman Architecten uit Delft en is de bouw in handen van aannemingsbedrijf Kondor Wessels Amsterdam, onderdeel van VolkerWessels.

Nes Noord Schagen start bouw fase A2A

Over Nes Noord

Nes Noord wordt gekenmerkt door drie op zichzelf staande woongebieden en veel water. Dwars door de wijk loopt de Kreek. In het zuiden ligt de Dorpsweide, een open gebied met drie appartementsgebouwen. Het Dorpsveld ligt in het midden en heeft een meer aaneengesloten bebouwing. Aan de rand bevinden zich kavels voor eigen bouw. In het Dorpsveld komen in totaal circa 200 woningen. Ten noorden van de nieuwe ontsluiting tussen de overweg Nes en de N241 komt het ruim opgezette Waterveld met twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.

 

Nes Noord is een ontwikkeling van Vliedlande VOF, een samenwerkingsverband tussen VolkerWessels Vastgoed en BPD Haarlem.

Voor meer informatie over het project Nes Noord of het direct beschikbare woningaanbod kijk op www.schagennesnoord.nl

Of neem contact op met Vlieg Makelaars te Schagen.