icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 12 maart 2014

Start bouw 9 niaNesto woningen Oosterhout

Dit jaar is de bouw gestart van de 9 niaNesto woningen in Oosterhout voor woningcorporatie Portaal. Deze prijsvraag is gewonnen door VolkerWessels Vastgoed en Bebouw Midreth en de woningen worden nu gebouwd door Veluwezoom Verkerk. Dit betreft 9 sociale huurwoningen, die geen energielasten hebben en waarbij de huurder vrijheid heeft gekregen om zijn eigen gevel en indelingen te kiezen.

Nianesto Oosterhout

Energienota-nul

VolkerWessels Vastgoed en Veluwezoom Verkerk ontwikkelen en realiseren deze huurwoningen voor woningcorporatie Portaal, waarbij een prestatiegarantie voor 15 jaar is afgegeven voor de installaties en het  VolkerWessels energienota-nul concept. Tevens worden de woningen 15 jaar lang onderhouden. Deze woningen zijn ontwikkeld op basis van het PlusWonen concept en het Wooniversum heeft een belangrijke rol gespeeld bij de beleving en het samenstellen van de
droomwoning van de huurders. De woningen worden uitgevoerd met hoge isolatiewaardes, triple glas, een gebalanceerd ventilatiesysteem, luchtwarmtepomp en het complete dakvlak aan de zuidzijde wordt voorzien van pv-cellen. De woningen worden binnen 4 maanden gerealiseerd.

Facebook

Facebook wordt momenteel actief ingezet om de bewoners te informeren over de voortgang van het werk en om energiebewustzijn te creëren. De eerste energiewinst wordt nu al geboekt bij deze mensen. Daarnaast vindt continu innovatie plaats op het gebied van monitoring (waarbij Homij en Dec- Energy actief betrokken zijn) en op het gebied van toepassing van circulaire materialen.