icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 14 januari 2021

Schieveste steunt Voedselbank Schiedam

Ontwikkelcombinatie Schieveste overhandigde woensdag 13 januari 2021 een waardecheque aan de Voedselbank van Schiedam. Daarnaast krijgen alle 150 huishoudens die gebruik maken van de voedselbank, een pakket met biologisch fruit aangeboden.

Ontwikkelcombinatie Schieveste ontwikkelt en realiseert het gebied rondom het station Schiedam Centrum. Een samenwerkingsverband van VolkerWessels Vastgoed, Dura Vermeer, Van Omme & De Groot en Synchroon. Job Posner en Marc van Os (zelf inwoner van Schiedam) overhandigden de cheque aan Marja Docter, voorzitter van de Voedselbank Schiedam. Met deze extra financiële steun kan de Voedselbank onder andere luxere producten toevoegen aan haar pakketten, zoals shampoo en wasmiddelen. Daarnaast krijgen alle 150 huishoudens een biologisch fruitpakket aangeboden, ingekocht bij lokale ondernemer Ellen van Dalen van Natuurlijk Gezond uit Schiedam.

Wij wensen de Schiedamse Voedselbank veel succes en zijn verheugd dat wij onze bijdrage hieraan kunnen leveren.

Over Schieveste

Sinds begin 2019 werkt Ontwikkelcombinatie Schieveste (een samenwerkingsverband van VolkerWessels, Dura Vermeer, Van Omme & De Groot en Synchroon)hard aan plannen voor de locatie Schieveste in Schiedam, direct tegenover het NS station Schiedam Centrum. Schieveste maakt deel uit van Metropoolregio Rotterdam Den Haag, waar veertien gemeenten samenwerken aan nieuwe woon- en werkgebieden in de zuidwestvleugel van de Randstad. Het planvoorstel van Schieveste omvat ruim 300.000 m2, waaronder een klein deel bestaande gebouwen. De nieuwbouw bestaat uit wonen (3000+ eenheden), kantoren, voorzieningen in de onderste twee lagen en ruimte voor deelmobiliteit en fiets- en autoparkeren.

www.nieuwbouwschieveste.nl